El 17 d’abril es presenta al Ple un document que recull totes les actuacions municipals dutes a terme entre el 12 de març i el 14 d’abril del 2020 a la ciutat de Sant Boi per fer front a la crisi sanitària del Covid-19. La memòria està dividida en 4 grans àmbits i subdivida per blocs temàtics, seguint la mateixa estructura que aquest portal web:

  • Suport a les persones
  • Suport a l’economia
  • Cura i salut
  • Equipaments i espai públic

L’objectiu d’aquesta primera memòria és la d’ordenar el conjunt de mesures que s’han adoptat durant aquest període de cara a fer el seguiment a la resposta donada. En alguns casos, es tracta de mesures cojunturals que progressivament arribaran a la seva fi un cop es comenci a normalitzar la situació. D’altres, són l’embrió de mesures que tindran continuïtat i que en alguns casos vindran acompanyades de noves mesures que configurin un pla de xoc per als propers mesos i anys, si s’escau.

Consulta-la aquí!

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*