El dia 17 d’abril es va presentar en un Ple municipal extraordinari la Memòria de les actuacions realitzades per l’Ajuntament de Sant Boi durant el primer mes de la crisi sanitària de ocasionada per la Covid-19.

D’aquesta manera, el govern municipal ha rendit comptes de les seves actuacions per fer front a aquesta situació d’emergència.

La memòria reflecteix les mesures adoptades en relació amb l’atenció a les persones, el suport a l’economia local, la salut o les restriccions a la mobilitat i a les activitats, entre el 12 de març i el 14 d’abril del 2020 a la ciutat de Sant Boi per fer front a la crisi sanitària del Covid-19.

Consulta-la aquí!

Publicat per nmoreno


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*