Impuls d’un fons local d’ajuts per a petites empreses i persones autònomes de la ciutat, que es nodrirà, entre d’altres, de l’estalvi energètic dels equipaments municipals durant el seu tancament i de les activitats culturals i actes de ciutat que han estat suspesos.

S’ha habilitat un punt d’informació per a empreses i treballadors i treballadores amb l’objectiu de resoldre dubtes i oferir informació sobre les mesures econòmiques anunciades pel Govern de l’Estat i la Generalitat en relació a la situació creada pel coronavirus i l’afectació en l’àmbit empresarial i laboral.

Informació detallada als següents enllaços:

Fins al 15 d’abril, s’havien atès 86 persones i empreses.

Publicat per cpeidro

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*