L’objectiu és donar un respir a les famílies d’aquestes persones que necessiten seguir les seves rutines i que tenen especials dificultats per entendre i afrontar una situació de confinament com l’actual, especialment després de més de tres setmanes. El suport ofert consisteix en l’acompanyament d’un professional especialitzat perquè aquestes persones, que ho necessiten per prescripció mèdica, puguin sortir al carrer durant una hora (al matí o a la tarda). Aquest temps en companyia d’una altra persona es planteja també com un necessari respir per a les famílies.

El servei s’ha de demanar prèviament trucant al telèfon 607 02 14 99 (de 9 a 15 hores, inclòs dijous i dissabte durant la Setmana Santa). Es proporcionarà material de protecció tant a les persones ateses com al personal encarregat del servei d’acompanyament.

Publicat per cpeidro

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*