Treball permanent dels serveis municipals de neteja viària i recollida de residus. Tots els serveis essencials continuen actius, com la recollida de residus de les 5 fraccions o la recollida porta a porta dels comerços actius, a excepció de la recollida de mobles i trastos vells i de roba usada, a més del tancament de la deixalleria i els punts verds.

L’Alcaldessa va signar un BAN que obliga a la ciutadania a complir amb un seguit de mesures relacionades amb la gestió de residus domèstics.

Informació detallada:

D’altra banda, en un esforç per prevenir l’expansió del virus i protegir la salut dels col·lectius més vulnerables, s’ha publicat un llistat de serveis essencials actius de neteja viària i recollida selectiva de residus.

Fins a data 15 d’abril, hi havia 127 treballadors/es de les empreses municipals en serveis de neteja i desinfecció (75 treballant a les mateixes franges horàries).

Publicat per cpeidro

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*