El Servei Municipal de Mediació i Restauració Comunitària de l’Ajuntament ha preparat el “Kit restauratiu contra el COVID-19”, tres videoclips en format d’animació de caràcter pràctic que ofereixen consells i recursos per afrontar les situacions de conflicte de convivència que la situació actual de confinament pot provocar.

Atenció: mediaciociutadana@santboi.cat

 

El Servei de Ciutat Educadora de l’Ajuntament de Sant Boi ha creat altres vídeos plens de bons consells per aconseguir una convivència en pau: com abordar les baralles entre germans i germanes, com “negociar” en l’àmbit domèstic, com s’han de comunicar les coses, etc. Els videos estan disponibles al canal Youtube de l’Ajuntament i a l’Agenda SB.

Publicat per cpeidro

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*