A petició del complex assistencial i de les residències de gent gran de la ciutat, l’Ajuntament va realitzar gestions amb la Generalitat de Catalunya i la delegació del Govern a Barcelona.

L’empresa Anticimex 3D Sanidad Ambiental, contractada per la Generalitat de Catalunya, s’ha encarregat de la desinfecció de diverses residències de gent gran, tan de gestió pública com privada: Centre Assistencial Geriàtric Benviure, Residència Los Sauces, Llar d’Avis Blanca, Residència Llar Sant Josep i Residència Sant Boi.

Així mateix, la Unitat Militar d’Emergències, dotada amb amplis recursos per desinfectar i netejar zones i centres de grans dimensions, s’ha encarregat del Complex Assistencial en Salut Mental Benito Menni i ha fet treballs també a les residències Benviure i Los Sauces.

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*