Les xarxes socials de l’Ajuntament estan compartint recomanacions d’higiene, cura i distància entre persones a l’hora de viatjar en transport públic o fer la compra que ajuden a frenar el contagi, i recorden de la importància de mantenir-se informat únicament a través de canals de comunicació oficials. En aquest sentit, s’estan compartint publicacions, infografies i documents de CatSalut i altres òrgans governamentals competents.

S’han realitzat 17 notes de premsa i s’han creat més de 105 continguts i avisos a les xarxes estructurats en 4 tipologies de contingut: recomanacions i consells de prevenció, informació de telèfons d’utilitat i serveis municipals, propostes del voluntariat i/o del banc de recursos on-line i agraïments als col·lectius, persones i empreses col·laboradores.

Publicat per cpeidro

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*