S’ha fet difusió a les xarxes socials i al web municipal de mesures de prevenció que s’han d’instaurar tant si a l’edifici hi ha persones afectades com si no n’hi ha:

  1. Mantenir una distància de seguretat entre les persones d’almenys 1,5 metres.
  2. Utilitzar l’ascensor només quan sigui imprescindible. Si s’utilitza, cal fer-ho de manera individual i usar preferiblement paper d’un sol ús per tocar qualsevol superfície, com el botó.
  3. Tancar les àrees i espais comuns que no siguin de pas, com els terrats, jardins, sales, etc. Només es permet l’accés a aquests espais al personal encarregat de la neteja i manteniment.
  4. Reduir al mínim i necessari les comandes que requereixin enviaments domiciliaris.
  5. Suspendre les reunions de Junta de Propietaris.
  6. Extremar la neteja i desinfecció diària de les superfícies de les zones comunes com baranes, portes i tiradors, botons i cabina de l’ascensor, bústies, papereres, vitrines, interruptors, etc. Una dissolució de 20 ml de lleixiu (dues cullerades soperes) en un litre d’aigua és un desinfectant eficaç contra el coronavirus. Apliqueu la dissolució sobre la superfície a tractar i espereu almenys 5 minuts abans d’esbandir.

Per prevenir el contagi del coronavirus cal rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó i tossir i esternudar en un mocador d’un sol ús o en la cara interna del colze.

 

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*