• Servei socioeducatiu i de lleure per a adolescents (antic Carreró): suport a distància per a la resolució de tasques escolars, elaboració de materials educatius i lúdics, propostes de recursos a la xarxa, seguiment setmanal dels i les adolescents. Gestionat per Espai Lúdic.
  • Servei d’acompanyament socioeducatiu a l’escolaritat (reforç escolar a Casablanca i Vinyets): seguiment a distància dels i les menors, assesorament i consultes en tasques escolars, preparació de materials educatius. Gestionat per DID ASSOCIACIÓ.
  • MINICOOPE: suport a les tasques acadèmiques de 5è i 6è de Primària i ESO, assessorament i consultes a distància com a suport als deures escolars.
  • Servei de dinamització del Consell d’Infància i el Consell d’Adolescència: Continuïtat dels projectes encetats en el marc dels dos òrgans de participació i preparació de les sessions i materials futurs. Gestionat per Circula Cultura.

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*