Gràcies a la participació dels santboians i de les santboianes a la campanya de recollida d’envasos de plàstic Reciclos, el Col·legi de Metges de Barcelona rebrà una aportació econòmica per lluitar contra el coronavirus.

S’han donat 2100 Reciclos al Col·legi de Metges de Barcelona, aquesta donació consisteix en la compra de material pel personal sanitari dels centres mèdics de la provincia de Barcelona i Barcelona.

Reciclos és una iniciativa que vol explorar com les noves tecnologies i la innovació poden augmentar el nostre nivell de compromís amb el reciclatge: la persona es registra, recicla, guanya reciclos amb un valor econòmic que es poden destinar a campanyes solidàries.

Més informació al web de RECICLOS Sant Boi.

 

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*