L’Ajuntament obre una línia d’ajuts amb l’objectiu d’atendre les necessitats bàsiques de les persones que han patit una disminució dels seus ingressos a causa de la pandèmia del coronavirus. Amb aquest objectiu es posa al seu abast un ajut puntual municipal de 450 €.

Els requisits, així com la documentació requerida per presentar la sol·licitud de l’ajut i l’accés al tràmit electrònic es pot trobar al web municipal.

Aquest ajut prové del fons de contingència per valor d’1 milió d’euros dins del pla de xoc municipal que s’ha engegat per afrontar les conseqüències socials i econòmiques de la crisi sanitària provocada pel Covid-19.

La nova oficina Reactivem Sant Boi ha atès en els dos primers dies més de 500 trucades sobre les mesures municipals de recuperació social i econòmica. Atenent a les necessitats de la ciutadania, els ajuts extraordinaris de 450 euros no s’hauran de retornar en cap cas.

Més informació aquí.

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*