Amb l’objectiu de potenciar, visibilitzar i donar suport al sector artístic del Baix Llobregat, vint ajuntaments van organitzar conjuntament el Baix és Cultura, el primer festival comarcal en línia. Es va celebrar el cap de setmana del 8, 9 i 10 de maig amb més d’un centenar d’actuacions en directe de manera simultània a tots els pobles i les ciutats participants a través de la xarxa social Instagram @elbaixescultura_zonadelta

Es va poder gaudir de més d’una trentena d’actuacions per a tots els gustos i totes les edats. Tot plegat, amb la participació d’artistes de Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, Viladecans, El Prat de Llobregat i Gavà.

Més informació al web municipal

http://www.santboi.cat/NPremsaW.nsf/ca-WebNPTop10-BASE/C12570A40043BB01C1258560003251DD?OpenDocument&Clau=tnoticies&Idioma=ca&Seu=N 

 

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*