L’Ajuntament està adaptant progressivament l’espai públic de la ciutat a les necessitats d’una nova mobilitat. Els carrers de Lluís Pascual Roca i Francesc Macià, que configuren el principal eix cívic i comercial de Sant Boi, es tancaran a la circulació de vehicles els divendres i els dissabtes a partir de demà, dia 8 de maig, per facilitar la circulació a peu i el manteniment de la distància social recomanada per evitar el risc de contagi de la Covid-19.

Més informació al web municipal.

Aquest tancament a la circulació de vehicles provoca canvis al recorregut dels autobusos E79, L70, L74, L78, L96 i N13 (divendres i dissabtes), que es poden consultar al web municipal

 

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*