• No es cobra cap tribut municipal mentre duri l’estat d’alarma (IBI, IAE, ICiO, llicències urbanístiques, taxes). Tampoc cap cànon o lloguer relacionat amb activitats econòmiques ni lloguers socials de l’empresa municipal Claus.
  • Pel que fa als rebuts i quotes d’equipaments municipals, s’ha suspès el pagament de les escoles bressol, els  poliesportius municipals o l’Escola Municipal de Música, entre d’altres serveis que no estan actius.
  • Les zones blaves de Sant Boi són gratuïtes com a mesura per facilitar que les persones puguin quedar-se a casa.

Aquestes mesures han suposat un estalvi global d’1,4 milions d’euros per a la ciutadania local.

Més informació al web municipal.

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*