Aquests són dies de molts canvis a la natura que ens envolta. La vegetació esclata, els arbres i plantes dels carrers, jardins i camps canvien de forma ràpidament.

Ara que podem sortir a passejar en diferents franges horàries, us proposem aprofitar aquests passeigs per observar i gaudir d’aquests canvis i seguir el ritme de la natura, ja sigui en un entorn natural o en un medi urbà. També podem fer-ho des de la finestra o el balcó de casa.

Us convidem a que fotografieu la primavera santboiana, aquells arbres i plantes que estan desbordant vida al nostre voltant, i que compartiu les fotografies enviant-les a comunica.santboi@gmail.com, o bé publicant-les a les vostres xarxes amb el hashtag #naturasantboi.

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*