Des de l’inici de la crisi sanitària l’Ajuntament ha establert una coordinació i interrelació amb tots els serveis i agents sanitatis de la ciutat a tots els nivells (hospitals, residències, atenció primària) amb l’objectiu de planificar la tornada progresiva a la normalitat assistencial. En aquests sentit, s’està treballant en protocols d’accesos als centres sanitaris, la reapertura de centres dies, regulació de visites a les residències i de nous ingressos, i sobre com gestionar la informació amb les famílies. 

D’aquest aprenentatge col·laboratiu entre tots els àmbits ha sorgit una iniciativa que pot ajudar a reduir l’impacte personal negatiu de la pandèmia. S’ha creat un grup de treball conjunt amb el Departament de Salut per a fer oferir un servei amb un abordatge integral i de ciutat que doni resposta a les necessitats de salut emocional causades per la crisi sanitària (processos de dol, noves pors surgides amb el confinament).

 

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*