Des de l’inici de la crisi sanitària l’Ajuntament ha establert una coordinació i interrelació amb tots els serveis i agents sanitatis de la ciutat a tots els nivells (hospitals, residències, atenció primària) amb l’objectiu de planificar la tornada progresiva a la normalitat assistencial. En aquests sentit, s’està treballant en protocols d’accesos als centres sanitaris, la reapertura de centres dies, regulació de visites a les residències i de nous ingressos, i sobre com gestionar la informació amb les famílies. 

D’aquest aprenentatge col·laboratiu entre tots els àmbits ha sorgit una iniciativa que pot ajudar a reduir l’impacte personal negatiu de la pandèmia. S’ha creat un grup de treball conjunt amb el Departament de Salut per a fer oferir un servei amb un abordatge integral i de ciutat que doni resposta a les necessitats de salut emocional causades per la crisi sanitària (processos de dol, noves pors surgides amb el confinament).

 

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*