Durant el confinament i en la preparació per al procés de desescalada i de tornada a la feia presencial, els equips interns han treballat conjuntament per:

  • La reincorporació progressiva i segura als llocs de treball de treballadores i treballadors municipals, de manera que s’asseguri la protecció tant d’aquestes com de la ciutadania que fa ús dels serveis que donen. Per garantir-ho, s’ha elaborat una guia, que està sent també la base per adequar els equipaments i espais on s’hi treballa segons el tipus de serveis que realitzin i l’atenció directa o no al públic. S’ha prioritzat la tornada seguint criteris d’essencialitat del serveis i la possibilitat de donar-lo de forma presèncial o telemàtica. El criteri general, sempre que es pugui, és mantenir el treball a distància.
  • L’aportació econòmica al Pla de xoc a través de beneficis fiscals. Els serveis d’economia i jurídics han valorat i analitzat l’impacte que ha tingut l’estat d’alarma quant la reducció d’ingressos amb motiu de la paralització del cobrament de tributs i impostos municipals i estant treballant en una proposta per contribuir al pla de xoc a través de beneficis fiscals.
  • Avenços tecnològics que han permès celebrar meses de contractació telemàtiques i la posada en marxa de sistema de notificació electrònica als òrgans col·legiats i de govern.

 

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*