Els camps municipals de futbol i l’estadi d’atletisme obren a partir del 8 de juny amb activitat física individual guiada. “A Sant Boi, ens movem a l’aire lliure” és una programació d’activitats físiques individuals a l’aire lliure, amb cita prèvia, limitació d’aforament i les garanties de seguretat que exigeix la situació d’alarma sanitària.

Ajudar a la recuperació emocional de la ciutadania és l’objectiu principal de la campanya A Sant Boi, ens movem a l’aire lliure , que permetrà fer activitat física individual a l’aire lliure durant la desescalada del confinament per la COVD-19. Les sessions tindran una durada de 45 minuts i s’hi podrà practicar zumba, estiraments, entrenament funcional, gimsuau, etc.

Més informació i inscripcions al web municipal.

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*