• Els mercats Sant Jordi i Torre de la Vila de Sant Boi amplien l’horari i els divendres obriran fins a les 20 hores. A més, fan un pas més cap a la nova normalitat i l’aforament passarà a ser del 40%.
  • El Cementiri Municipal de Sant Boi ja torna a estar obert de 9.30 a 18.30h (diumenges de 9h a 14h). Amb aforament limitat a 100 persones, en grups de fins a un màxim de 20. Mesures de prevenció i seguretat: ús de mascareta, distància mínima de 2 m i rentat de mans.
  • L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Sant Boi torna a la primera planta de l’Olivera. Per a consultes i dubtes sobre el procés de preinscripció i matrícula, truqueu preferentment per telèfon. Si és indispensable, us donaran cita prèvia per a atenció presencial.
    ? 93 652 98 40 / 690 75 60 89
  • Els Serveis Socials Municipals atenen a les dependències municipals de Cal Ninyo, Can Massallera i l’Olivera.? De 9 a 14 hores

☎️ Can Massallera: 93 654 89 50

☎️ L’Olivera: 93 652 98 40

El Servei de Primera Acollida estarà ubicat a Cal Ninyo.
☎️ 93 635 12 20 I 93 635 12 00, ext 363

  • Les Biblioteques de Sant Boi tornen a obrir. La reobertura es farà amb un horari més restringit que l’habitual i amb una sèrie de limitacions per garantir el compliment de les mesures de prevenció i seguretat.

Serveis actius:
✅ Retorn de documents (bústia 24 hores)
✅ Préstec (amb reserva prèvia per Internet o per telèfon)
✅ Informació bibliogràfica (per telèfon o e-mail)
❌ No hi haurà accés lliure als espais ni a la col·lecció de la biblioteca. No es podrà accedir als prestatges, ni seure per llegir o estudiar, ni utilitzar els ordinadors.

Més informació i horaris: ?bit.ly/obrim_biblioteques

⚠️ Ús obligatori de mascareta, distància de seguretat i rentat de mans amb gel hidroalcòlic abans d’entrar

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*