Quarta edició de la Memòria de les Mesures Municipals, en aquest cas, enfocada a com sortir de la crisi sanitària de la Covid-19. Aquesta comprèn el període del 20 de juny al 15 de juliol de 2020, quan s’ha anat reprenent la majoria d’activitats, a les portes però de noves mesures per l’increment de contagis a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Es destaquen les dades sobre la demanda dels diversos ajuts contemplats al Pla Reactivem Sant Boien resposta a la Covid-19 així com el desplegament de nous nous ajuts (com la Targeta Reactivem), la continuïtat en la reobertura d’espais públics i equipaments i el reforç de missatges de prevenció davant situacions potencialment de risc de contagis en el nou context.

Consulteu-la aquí: 4a Memòria Covid-19

Publicat per cpeidro

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*