L’Ajuntament impulsa la creació d’una xarxa local d’agents de salut comunitària formada per persones voluntàries de Sant Boi, que faran tasques d’informació i acompanyament. L’objectiu principal és ajudar a fomentar hàbits i conductes saludables entre la població per prevenir la transmissió de malalties i millorar la salut de la comunitat.

Ara com ara, una vintena de persones voluntàries estan ja participant en aquest projecte de voluntariat. Agents joves de salut s’han incorporat a la iniciativa fent tasques d’informació i sensibilització sobre mesures de prevenció de contagi a les activitats culturals i lúdiques de la programació Viu l’Estiu.

Pel que fa al personal municipal, la creació de la xarxa amplia les funcions de la figura ja existent d’agent ambiental amb el desenvolupament de tasques informatives i d’assessorament des del vessant del foment de la salut.

Més informació al web municipal.

En un inici, per facilitar les mesures de prevenció durant les sortides al carrer, els dies 2-3 i 9-10 de maig a tots els barris de Sant Boi Agents de Salut van informar i assessorar la ciutadania sobre com sortir de manera segura i responsable.

Durant el cap de setmana abans de l’entrada a la Fase 1 (23 i 24 de maig), Agents de Salut van repartir  mascaretes als punts d’informació dels diferents barris de Sant Boi.

 

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*