• Suport telefònic a 5.200 persones majors de 70 anys de la ciutat que viuen soles (o amb persones de la mateixa edat). Segona ronda de contactes la primera setmana de maig.
  • Nova nova ronda de trucades de suport a 3.500 persones de la ciutat majors de 70 anys que viuen soles la última setmana de juliol.
  • Seguiment de les aproximadament 4.000 persones que tenen teleassistència, reben servei d’assistència domiciliària (SAD) o resten al propi domicili des del tancament dels centres de dia.

Les trucades tenen com a objectiu saber si es troben bé de salut i si necessiten ajuda o si, per contra, compten amb el suport de familiars o veïns durant aquesta situació de confinament. Se’ls informa sobre recursos que tenen al seu abast, com el telèfon de suport a la gent gran, un servei telefònic d’assistència psicològica, el telèfon d’atenció al dol, el servei de compra a  domicili de productes alimentaris o farmacèutics o, en cas necessari, com accedir a recursos socials com l’assistència domiciliària, la teleassistència o el servei d’àpats a domicili.

Més informació de les recomanacions per a persones grans al web municipal.

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*