Programació cultural els caps de setmana de juliol i agost amb activitats repartides per tots els barris de la ciutat. La gran majoria de les activitats tenen com a protagonistes al sector artístic i les empreses locals que es dediquen al món de l’espectacle des del vessant tècnic (empreses de so i llums, personal auxiliar,infraestructures,etc.).

Els escenaris principals són l’amfiteatre del Parc de la Muntanyeta i els Jardins de Can Torrents. Totes les activitats són gratuïtes, encara que requereixen reserva prèvia, excepte les sessions de Cinema a la Fresca (amfiteatre Parc de la Muntanyeta) i l’Espai Can To (jardins de Can Torrents), de divendres a diumenge.

La reserva prèvia d’entrades es pot fer a agendasb.info, al telèfon 936548950 i presencialment a Can Massallera,a partir de l’1de juliol. A totes les activitats s’implementen les mesures de prevenció contra el coronavirus.

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*