Se subvencionen nous projectes culturals amb impacte social i econòmic a la ciutat i l’activitat de les escoles i acadèmies de formació en les arts.

El sector cultural ha estat un dels més perjudicats per la crisi generada per la pandèmia del coronavirus. A Sant Boi, l’Ajuntament ha obert una convocatòria de subvencions per ajudar a impulsar i reactivar l’activitat cultural a la ciutat en les seves dimensions social i econòmica.

Les subvencions s’inscriuen en el Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi i, dintre d’aquest, en el programa Reactivem la Cultura. L’import global d’aquestes ajudes extraordinàries ascendeix a 50.000 euros.

Més informació sobre la tramitació al web municipal.

Publicat per llorencfm

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*