A pocs dies de l’inici del curs escolar 2020-21, l’Ajuntament de Sant Boi posa en marxa una bateria de mesures extraordinàries per facilitar la tornada a l’escola i garantir una educació segura i igualitària en un inici de curs marcat per les necessitats que genera la situació sanitària.

Les mesures previstes al pla de xoc comporten per una banda suport econòmic i serveis adreçats a les famílies i per l’altra a la comunitat educativa , i alhora accions que afavoreixen l’ocupació juvenil, la cura i atenció sanitària de les persones i el consum en el teixit comercial local.

Aquest pla de xoc té una assignació pressupostària de 700.000 euros .

Les accions concretes es poden trobar al web municipal.

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*