És un ajut extraordinari destinat a joves de 16 a 25 que han patit, ells, elles o les seves unitats convivencials, una disminució dels seus ingressos a causa de la pandèmia del coronavirus, i que per tant estan fent un major esforç econòmic per atendre les seves necessitats bàsiques.

Els ajuts es donaran un cop i de manera excepcional en tots els casos, ja que estan adreçats a millorar la situació derivada de la Covid-19 i és compatible amb qualsevol altre ajut al que la família tingui dret per la mateixa causa.

L’import de l’ajuda s’abonarà mitjançant el lliurament d’una targeta moneder que les famílies podran utilitzar per adquirir productes o serveis als comerços i serveis locals adherits a la campanya Reactivem Sant Boi. D’aquesta manera, amb aquest ajut contribuïm a fer front a les necessitats dels i de les joves en el context actual i a la vegada recolzem el comerç local de proximitat.

L’import de l’ajut és de 200 €.

Condicions i tramitació al web municipal.

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*