Més d’11.000 alumnes d’Educació Infantil, Primària i ESO inicien a Sant Boi aquest dilluns, dia 14 de setembre, el curs escolar 2020-21. Perquè l’activitat educativa es pugui desenvolupar en entorns segurs i amb la màxima normalitat, l’Ajuntament acompanya la comunitat educativa amb un conjunt de mesures de suport.

La neteja de les aules i els espais escolars s’intensificarà i s’evitarà la recollida de residus durant els horaris d’entrada i sortida als centres educatius. El camí d’entrada a escoles i instituts s’ha senyalitzat amb icones de color blanc que indiquen el sentit de la marxa i ordenen l’entrada i sortida de les instal·lacions.

Amb el mateix objectiu, a l’entorn dels centres educatius s’han adequat i pacificat alguns carrers i s’han previst mesures per facilitar l’aparcament temporal i evitar problemes de mobilitat.

Durant els pròxims dies es repartiran 5.300 mascaretes reutilitzables a tots els nens i totes les nenes d’entre 6 i 12 anys i, més endavant, també a l’alumnat de secundària.

L’Ajuntament ha elaborat un decàleg amb recomanacions per ajudar els centres educatius a evitar la propagació del virus i mantenir la presencialitat a les aules.

Publicat per nmoreno

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*